.o autoru

“Radi ono u šta veruješ i veruj u ono što radiš.
Sve ostalo je gubljenje energije i vremena.”

Strastveni sam zaljubljenik u nauku i umetnost. Po profesiji psiholog sa arhitektonskom prošlošću. Divljenje lepoti svakodnevno gajim kroz intenzivno bavljenje fotografijom i makeup-om. Svoja brojna interesovanja i saznanja pokušavam da utkam u ovaj autorski blog. Iznad svega cenim prirodnu kozmetiku.

Natasha
Slash Careerist / Blog Author

Strastveni sam zaljubljenik u nauku i umetnost. Po profesiji psiholog sa arhitektonskom prošlošću. Divljenje lepoti svakodnevno gajim kroz intenzivno bavljenje fotografijom i makeup-om. Svoja brojna interesovanja i saznanja pokušavam da utkam u ovaj autorski blog. Iznad svega cenim prirodnu kozmetiku.

Najbolji blog u 2015. prema izboru Metropoliten Beauty Blog Awards 2015.

Blog je nagrađen Metropoliten Beauty Blog Awards 2015 specijalnom nagradom za kvalitetno predstavljanje prirodne kozmetike.

U medijima:

Lepota & Zdravlje, jun 2016., članak “Online beauty zona”, priredila Đurđa Stanišić;

Lisa lepa i srećna, februar 2016., članak “Njenih 20 nijansi” kao gost rubrike Lepota, priredila Ivana Vušković;

Politikin Bazar, januar 2015., članak “Srpska beauty blogerska scena”, priredila Vladanka Zečević;

Fotografije u Lisa lepa i srećna novembar 2015., Elle Srbija novembar 2015.

Blog se bazira na ličnom mišljenju i subjektivnom iskustvu i nema nameru da dovede čitaoce u zabludu o proizvodima niti da iskustvo sa istim generalizuje na opštu populaciju. Članci su u najvećoj meri o prirodnoj preparativnoj kozmetici (ekološkoj, organskoj, biodinamičkoj) koju sama koristim i biram, te su i PR saradnje zasnovane na istom konceptu. Takođe, tu su i članci o makeup proizvodima, look-ovima i slično bez obzira na poreklo sastojaka.

Ukoliko imate neko pitanje ili želite da uspostavite bilo koju vrstu saradnje kontaktirajte me putem mail adrese info@uncleabadash.com (ili uncle.abadash@gmail.com).

O autorskim pravima


Dozvoljeno je:

Deljenje — redistribuiranje materijala u originalnom obliku, putem bilo koje forme, medijuma i medija.

I to pod sledećim uslovima:

Priprisivanjem — Obavezno je davanje odgovarajuće zasluge (kreditirati materijal), pružiti link ka originalnom autorskom sadržaju i naznačiti ukoliko su napravljene modifikacije. To se može činiti na bilo koji razuman način, ne sugerišući pritom autorovo odobravanje.

Nekomercijalno — Nije dozvoljeno koristiti materijal u komercijalne svrhe (pribavljati materijalnu korist ili komercijalnu prednost).

Bez prerade — Ukoliko se materijal transformiše i nadograđuje, nije dozvoljena distibucija modifikovanog materijala.

Bez dodatih ograničenja — Nije dozvoljeno primenjivanje pravnih uslova ili tehničkih mera koje pravno ograničavaju druge u činjenju bilo čega što je autorskim pravima dozvoljeno.

Napomene:

Pristajanje na uslove nije obavezno za elemente materijala u javnom vlasništvu (na koje se autorska prava ne odnose).

Nema datih garancija. Druge pravne norme (moralno pravo, imovinsko pravo i druga prava) mogu limitirati upotrebu matreijala.

Nosilac autorskog prava može u bilo kom trenutku, iz bilo kojih razloga, određenom distributeru materijala opozvati prava data ovim uslovima.

Povreda autorskih prava zakonom je sankcionisana.

Više na Zakon i autorskim i srodnim pravima.